Windows 7-et vagy Windows 10-et kéne telepítenem az új gépemre? (Többi lenn)
Kíváncsi lennék a véleményeitekre, melyiket lenne érdemes rátelepíteni a tegnap vásárolt laptopomra. Mindennapi használat mellett játékra is használnám természetesen.
Milyen jobb/rosszabb az egyik, mint a másik?
Egyrészt a frissítést jelzi, másrészt be lehet állítani időzített frissítést.
Tech.prew első verziója óta használom a win10-et, akkor még oersze csak 2.rendszerként, ma már windowsból csak 10.
Egyszer volt olyan, hogy újraindult amikor nem kellett volna, az meg annak köszönhető hogy ott hagytam magára. Be volt állítva hogy értesítést kérek, küldött is hogy 15 perc múlva telepíteni fog, de mivel nem láttam nem tudtam azt jelezni neki hogy majd inkább este.
A nyáron kijött bulid óta meg le a kalappal. Tesóm gépén core2es procival meg 2gb rammal jobban megy mint előtte a win7.
Nekem bevált. Ha meg a felülettel van baj az megoldható egy classic shell-el
Nem biztos, hogy Win7-hez vannak driverek egy új laptop esetében. És mivel a Win10 trágya, inkább 8.1
Vagy Linux, de azt úgyis hiába mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!