Schmedith kérdése:
Linuxon hogyan tudom beállítani, hogy online film közben ne kapcsoljon ki a képernyő? (ha jól tudom lejátszó programmal nincs ilyen probléma) A beállításokban vagy 1 óra a max, vagy a soha, így viszont nem kapcsol ki akkor se ha vége a lejátszásnak.
Figyelt kérdés
2016. nov. 23. 22:05
1/3 anonim válasza:
Nyitsz terminált
sudo add-apt-repository ppa:caffeine-developers/ppa
sudo apt-get update
sudo apt-get install caffeine
caffeine -p &
az utolsó parancs indítja el a programot ahol ezt be lehet állítani, a többi telepíti
2/3 anonim válasza:
Első vagyok, ez amit írtam a háttérben fut és akkor tiltja le a kikapcsolást amikor teljes képernyőn van a lejátszás. Ha ezt írod be caffeine-indicator akkor megjelenik egy ikon amivel kézzel is lehet kapcsolni.
Ja meg ez Ubuntut feltételez, más distrokon nem feltétlen jó, csak olyan nincs ami minden Linuxra jó
3/3 Alain Delon válasza:
Keress olyat a beállításokban, hogy "Energiakazelés" vagy valami hasonlót. Ott lehet ilyesmit beállítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!