Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van olyan sandbox játék ami...

Van olyan sandbox játék ami legalább meglözelíti a Mafia III grafikáját?

Figyelt kérdés
2016ot írunk és hát nevetségesen néz ki a gta V, találtam valami sleeping dogs gamet is, szörnyen néz ki.

2016. nov. 23. 12:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

De ha egyszerűen undorító! Az árnyékok, meg minden, hányok tőle. 4-5 éves játékok vannak amik szebbek, max textúrák rosszabbak, meg hasonlók, de könyörgöm, ronda.

És csak azért nem játszol JÓ játékokkal mert már régebbi a grafika?

2016. nov. 30. 20:24
 12/13 anonim ***** válasza:

Pl engem, meg mindenki mást aki 100+ ezerért vett vga t a közelmúltban - nem azért költöttem\költöttünk ennyit, hogy retek konzolszinten tudjunk játszani. De hogy őszinte legyek elvárható lenne, hogy a középkategórián is gyönyörűen fusson minden AAA játék ultra közeli beállításokban, és habár a Mafia 3 ugyan nem undorító, de közel sem az a szint ami indokolná a gépigényét. Az egy dolog, hogy a textúrák szép élesek, de olyan élettelen az egész hogy az hihetetlen, a legtöbb screenshoton alig van 1-1 autó, szemben a pocskondiázott gta ban a déli órákban jóformán dugó alakul ki a belvárosban. Na meg az is fontos különbség, hogy az utóbbi egy jó játék.

2016. dec. 1. 05:38
 13/13 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, ha olvasod!

Nézd meg az Otherworld bemutatóját a mafia 3-ról és érteni fogod, hogy miért nem a gta v-höz, hanem a gta 3-hoz kellene hasonlítgatni. :D Am meg a witcher 3 tényleg az egyik legszebb openworld játék. (még most, 2019-ben is)

2019. jan. 21. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!