Smfb kérdése:
Windows 10-ben, hogy kell beállítani, hogy ne az alapértelmezett helyre mentsen dolgokat?
Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el win 10-el dolgozni és megőrjít, hogy bizonyos dolgokat csak a "c" meghajtón található, saját mappájába hajlandó menteni. Ilyen pl., ha office-ban elmentek egy képet, hiába adok meg másik célmappát, azt írja, oda nem menthetek, a szükséges engedélyeket szerezzem be a rendszergazdától... Más fájlokkal is ezt csinálja, más forrásból. Hol lehet ezt az idegesítő védelmet kikapcsolni? Én eddig nem jöttem rá. A windows amúgy jogtiszta, gyári Lenovo géphez adták, gyárilag telepítve.
A választ előre is köszönöm!
2016. nov. 22. 18:49
1/3 anonim válasza:
Keress fel egy szakembert, aki megcsinálja neked.
2/3 anonim válasza:
Azt azért hozzátenném, hogy ez a védelem nem kicseszésből és szopatásból van. Lehet, nem baj az, ha nem tudsz olyan dolgokat piszkálni, amiket nem is kellene piszkálnod.
3/3 anonim válasza:
Így tudsz rendszergazdai jogosultságot szerezni.
Futtasd ezt a parancsot rendszergazdai parancssorból (windows gomb + X):
net user rendszergazda /active: yes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!