Iotorrent kérdése:
Melyik a legjobb kaszt tf2 ben?
Figyelt kérdés
És annak melyik a legjobb fegyvere?2016. nov. 22. 17:23
1/8 anonim válasza:
Mindegyiknek vannak előnyei és hátrányai, de kezdésnek a heavy a legjobb. Ugyan ez van a fegyverekkel is, de a bronz bestia a legtöbb sebzésü, csak nagyon lassú leszel tőle. Nézz szét a fegyverek előnyei és hátrányai közt.
2/8 A kérdező kommentje:
És melyik a mesterlövész legjobb fegyvere
2016. nov. 22. 18:14
3/8 anonim válasza:
Mindenkinek más játékstíusa van.Nincs olyan hogy legjobb. (Ja és a bronz bestia egy f*s)
4/8 szavapeti válasza:
Hát a heavy kezdésnek szerintem azért rossz, mert sok taktikai gyakorlat kell hozzá.. ez a legtöbb kaszttal így van sajnos, de én a pyro-t ajánlob a beégető nevű fegyverrel. Ez nem a legjobb, hanem a legkönnyebb loadout.(szerintem) Ui.: a bronz bestia tényleg egy f*s :Đ
5/8 anonim válasza:
a TF2 taktikai játék, a legjobb kaszt pedig a maptól és az ellenségtől függ,
pl ha az ellenfélben sok a mérnök vagy sniper , akkor spyval tudod megölni a legtöbbet
6/8 anonim válasza:
meg stb., kezdésnél pl. medic ha kék vagy
vonatot tolni Heavyvel a legkönnyebb
8/8 anonim válasza:
igen nincs olyan hogy legjobb klassz kezdésként scoutot meg pyrot ajánlom ha jól mennek a fejesek akkor még a sniper is jó kezdés képpen :D egy medic main :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!