Windows 10 az új laptopon. Mihez kezdjek vele?
Figyelt kérdés
Semmot nem tudok vele csinálni, annyira nem értek hozzá. Microsoft csomag csak megvásárolható, ha jól értelmezem, a chrome-ot letöltöttem de nem nyitja meg még a kezdőlapot sem. Munkahelyi laptop, de haza is hozhatom, ha itthonrol dolgozom. Viszont sehova nem haladok ezek miatt. Mi a teendő? Megmagyarazna valaki, hogy mit hol találok, hogy bánjak vele? Eddig 7es és 10es microsofttal dolgoztam csak2016. nov. 22. 16:31
1/6 anonim válasza:
Most az a bajod, hogy nem tudod használni vagy az operációs rendszernek van baja?
2/6 anonim válasza:
Ez a kérdés ellentmondás, nem lehet értelmezni.
3/6 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem nagyon értek ezekhez az operációs rendszerekhez. Szóval, nekem az a régi, hagyományos kellene, amihez hozzá vagyok szokva, amit eddig haználtam. De amíg újra nem telepítik ( gondolom erre van szükség) addig használnom kell ezt az operációs rendszert, amihez pedig abszolút nem értek. Semmit nem találok meg rajta. A dokumentumok nem nyílnak meg, csak felejánlja a word, powerpoint megvásárlását a megnyitáskor. Ehhez jellene segítség, hogy mit tegyek, hogy használhassam addig is a word-ot és hasonlo programokat?
2016. nov. 22. 16:59
4/6 anonim válasza:
Nincs rajta Ofice ezáltal sehogy sem tudod megnyitni.
Hagyományos oprendszer? a w10 is hagyományos.
5/6 anonim válasza:
Mit jelent a régi, hagyományos op. rendszer? Windows XP, Linux?
6/6 anonim válasza:
meg kell tanulni kezelni, előbb utóbb úgyis meg fog szűnni a régi op. rendszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!