Windows Live Messengerben miért számít, hogy a gépünkön a pontos (a szerveren is lévő) dátum legyen?
Figyelt kérdés
Mert ha nem pontos, akkor nem tudunk kapcsolódni.2010. ápr. 29. 17:52
1/3 anonim válasza:
nem játszik szerepet.
szerver központú világban élünk, én 2002-es dátummal is tudtam MSN-re csatlakozni, 2010-ben, mert lusta voltam beállítani bios elem kicserélése után az órát :D
2/3 anonim válasza:
Nem játszik szerepet. De ha nem pontos, akkor állítsd be, és utána garantáltan az lesz :D
Amúgy meg semeddig sem tart beállítani, sőt, van időkiszolgáló is (pl.: time.windows.com), ahonnan a géped automatikusan elintézi a beállítást - elméletileg.
A pontos időt meg www.pontosido.hu -n megtalálod :D
3/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de eddig sokszor volt olyan probléma, neten is olvastam, és személyesen is találkoztam vele, hogy nem sikerült csatlakoznia a Live Messengerrel, és el volt állítódva a dátumja... Amikor beállítottam, már jó volt.
2010. jún. 27. 08:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!