Mirillis Action, Fraps korlátozza az fps számot felvételkor, mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Gyakran használom az actiont, és egy gépújratelepítés után legyen bármennyi fps-em is egy adott játékban (minecraftban,pl 500 felett van mindig) ő nem hajlandó csak 40fps-el venni,és a játékbeli fps számom is lekorlátozza ugyanennyire. Kipróbáltam Fraps-el is,ott is ugyan ez volt. Mi lehet a hiba? A programok beállításaiban már átálítottam mindenre a max fpst,amire lehet,próbáltam 720/1080p-ben de mindenhogy előjön.2016. nov. 19. 23:32
1/4 neyX válasza:
Semmi,be lehet állítani Frapsnél is hogy 30-60-120FPS-ed legyen, a felvevő program FPS-e le van korlátozva. Nem tudsz vele semmit csinálni. Szedj le olyat ami nem korlátozza le az FPS-ed. PL: OBS
2/4 A kérdező kommentje:
Eddig is 60fps-en használtam,most is annyira állítottam,csak most 40 felé nem akar menni .
2016. nov. 19. 23:55
3/4 anonim válasza:
Ha a Fraps beállításaiban úgy adtad meg, hogy ne korlátozzon, akkor simán csak arról van szó, hogy gyenge a gép ahhoz, hogy egyszerre menjen a játék és a rögzítés is a kívánt sebességgel. Ilyenkor azt tudod csak csinálni, hogy kisebb felbontásra váltasz, hogy a rögzítés kevesebb erőforrást igényeljen.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem értitek :D Én mind a kettő programot TÖKÉLETESEN használtam 60fps-el való felvételre az újratelepítés előtt, és utánna valamiért egyik sem hajlandó csak 40fps-el felvenni.
2016. nov. 20. 13:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!