Pszicho88 kérdése:
Milyen videó szerkesztő programot tudtok ajánlani, amiben van zoom funkció és ki lehet nagyítani a mozgóképet?
Figyelt kérdés
2016. nov. 19. 21:54
1/5 tabaki válasza:
Milyenekkel próbálkoztál? Én eddig azt gondoltam, hogy általában mindegyikben megoldható. Néhány ingyenes tipp:
Windows Live Movie Maker, Avidemux, VirtualDub, XMedia Recode.
2/5 A kérdező kommentje:
Eddig semilyennel sem próbálkoztam.
Van egy új kamerarendszerünk és a felvételt szeretném zoomolni, szerkesztgetni.
Megnézem, amiket írtál.
A Pinnacle Studiot is kipróbálom.
Köszönöm a segítséget.
2016. nov. 19. 23:01
3/5 A kérdező kommentje:
Valaki segítsen. :)
Ha nézek egy filmet, akkor lehetséges valamilyen programmal a film nézése közben egy részletre rázoomolni és kinagyítani?
Vagy ezt csak úgy tudom megtenni ha kimentem a képkockát és azt nagyítom?
2016. nov. 19. 23:51
4/5 anonim válasza:
A médialejátszókban van zoom funkció. De ez persze nem úgy fog működni mint a nyomozós filmekben hogy a ránagyítással ugyanúgy tiszta képet is kapsz. A kép mérete adott, így ha nagyítasz akkor csak a meglévő képet húzza szét pixelesre a 100%-os méreten felül, ami pedig élvesztéssel, homállyal jár.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi. A VLC media playerben van is egy ilyen funkció, nem is hittem volna. :)
2016. nov. 25. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!