Hogyan lehet linux alatt torrentet egy másik particióra menteni?
Jelenleg van a gépemen egy windows 7 és egy linux mint mate + van egy harmadik particióm (gondoltam ez lesz a közös adat.
Letöltöttem linuxra a Delige torrent klienst, de nem engedi a linux, hogy a harmadik particióra mentsek egy filmet.
Error mounting /dev/sda7 at /media/viktor/80F4F228F4F22058: Command-line `mount -t "ntfs" -o "uhelper=udisks2,nodev,nosuid,uid=1000,gid=1000" "/dev/sda7" "/media/viktor/80F4F228F4F22058"' exited with non-zero exit status 14: The disk contains an unclean file system (0, 0).
Metadata kept in Windows cache, refused to mount.
Failed to mount '/dev/sda7': Operation not permitted
The NTFS partition is in an unsafe state. Please resume and shutdown
Windows fully (no hibernation or fast restarting), or mount the volume
read-only with the 'ro' mount option.
Ezt írja ki. Valahogy meg lehet oldani, hogy tudjak ide is menteni linux alatt is meg windows alatt is?
Azóta rájöttem, hogy amúgy sem tudom, most valamilyen oknál fogva megnyitni ezt a partíciót.
Pedig én direkt úgy terveztem, hogy lesz egy linux amin dolgozok mert gyors, és lesz egy win7 amin tudom futtatni a munkámhoz szükséges programokat, a harmadik partícióra meg teszem a mindkét operációs rendszerről elérhető filmeket dokumentumokat. Ez lehetséges?
Igen, működött :)
Nagyon szépen köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!