FIFA 13-ban miért nem működik a billentyűzetem?
Figyelt kérdés
Már utána néztem mindenhol itt neten, de nem találtam olyan megoldás ami segített volna. Szóval, addig működik a billentyűzetem hogy kiírja hogy automatikus mentés stb... erre még le tudom "okézni" enterrel és ennyi, innentől csak egér működik. Próbáltam a vezérlésnél beállítani, kiválasztottam hogy csak billentyűzet, próbáltam beállítani a gombokat ahogy nekem tetszik, kisebb nagyobb sikerrel, mert a betűket érzékeli de a nyilakat már nem, aztán elmentettem "Egyéni A" néven, majd amikor el akartam indítani egy meccset, kiválasztottam a térfélválasztásnál ezt, és így próbáltam játszani, de hát nem megy, kiírja a szöveget amit meg lehet csinálni ott meccs előtt és le kéne "enterezni" de nem reagál, és innen se előre se hátra, ki kell hogy lépjek... valami megoldás? :)2016. nov. 18. 03:31
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!