Melyik az a játék?
Figyelt kérdés
Régen játszottam vele kb 6-7 éve talán vagy több, egy város építős és gazdálkodos játék, ami az I ipari forradalom idejében ben kezdődik olyan 1900-1914 között és autógyárakat, vonathálózatokat, bőr-textil gyárakat kell építeni és kiszolgálni a piacot, azt tudom hogy volt olyan is hogy krokodil bőrből léehetett benne készíteni táskát ez egyedi dologra emlékszek még, meg hogy ami pályán játszottam az mocsaras volt louisiana pl2016. nov. 17. 20:55
1/5 anonim válasza:
Nem tudom a címét, de egyébként jól hangzik. 1914 környékén már a 3. ipari forradalom volt.
2/5 A kérdező kommentje:
tényleg, eltévesztettem
2016. nov. 17. 21:05
4/5 anonim válasza:
5/5 A kérdező kommentje:
pontosan :), köszönöm
2016. nov. 17. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!