Mi módosul a Windows 10 számológépen? [KÉP]
Miért kell frissíteni a Windows 10 Számológép és hasonlóan alap programokat?
A jegyzettömb kb. "25 éve" nem frissült akkor egy számológép program miért frissül havonta akár?
Azt hiszem Windows 10-ben belekerült egy mértékegység konverter is, ahhoz is adhatnak frissítést.
Most nemrég a user interface is változott.
Mert egy jegyzettömbön nincs mit frissíteni, esetleg új betűtípusok, vagy ha van szövegjavítója, akkor több szó bekerülése...
Alapból a rendszerre biztonsági frissítések érkeznek, a programokat pedig javítják frissítések segítségével, több kevesebb sikerrel.
Na igen, notepad++ mindent überel jegyzettömb kategóriában.
Amúgy a Windows 10 óta nagyon sok mindent tönkretesz a M$ a frissítésekkel, pl. Sticky Notes vagy néha a Skype is megbolondul.
Ennyire nincs idő tesztelni?
A számológépen meg sosem varázsolok, csak az alapdolgokat végzem, de gondoltam a matematikai alapjait már lefektették, tehát a számológépet sem kell frissítgetni. Olyan mintha a fogpiszkálót, vagy a poharat fejlesztenék évente. Mégis mit lehet egy fogpiszkálón javítani?
Ez a plusz funkció reális megfejtés lehet. :)
|Orfeusz|:
Amint az a nevében is benne van, ez csak jegyzettömb. Szóval ne is várjunk tőle túl sokat, nem szövegszerkesztésre van kitalálva.
Amúgy én pont azt szeretem benne, hogy kigyepál mindenféle word-ös hülyeséget. Sokszor kapok wordben anyagot, amit utána tördelőprogramba kell tenni. Hiába kérem, hogy a bekezdésen kívűl ne tartalmazzon más formázási elemet ... Nem ... A "túlképzett" júzer kutya kötelességének érzi, hogy perfektül megformázza a szöveget, attól függetlenül, hogy én teljesen máshogy fogom megformázni. Na, az ilyen rejtett karakterektől szokott megkergülni a tördelő szoftver. Ilyenkor nagy barátom tud lenni a jegyzet tömb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!