Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Lomtárból törölt fájlt miért...

Lomtárból törölt fájlt miért nem tudok "visszahozni"?

Figyelt kérdés
Szóval próbáltam mindenféle programot amivel visszalehet hozni nemrég törölt fájlokat.Sok programot kipróbáltam,de 3 fájt amit töröltem és most szükségem lenne rá nem találja sehol.Miért van ez?
2016. nov. 14. 02:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mint a lomtár beállításainál láthatod, annak van egy bizonyos "mérete", egy felső korlát, hogy mennyi cuccot tárolhat. Bizonyára hatalmas fájlokat töröltél, amik nem fértek be a megadott méretbe.

Érdemes a törléskor a dialógust elolvasni, és nem rutinszerűen leokézni.

2016. nov. 14. 04:44
 2/6 anonim ***** válasza:
nálam pld úgy van beállítva a lomtár, hogy a törölt fájlok rögtön megsemmisülnek, nem kerülnek oda
2016. nov. 14. 06:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Az hogy a lomtárból törlöd az még nem jelent semmit. Csupán az adat előtt lévő számot írja át a gép 1-ről 0-ra. Szóval maga az adat megmarad amíg a gép rá nem ír valamit. Azt hiszem valami ilyesmi van, nem értek hozzá de valahol ezt olvastam. Ha meg nincs igazam akkor javítsatok. : ) Lehet a te esetedben is ez történt hogy ezekre már rá lett írva valami,ebben az esetben már reménytelen a dolog : (
2016. nov. 14. 07:52
 4/6 DjImipapa ***** válasza:
Egy próbát megér egy RECUVA nevű program futtatása:)
2016. nov. 14. 08:37
 5/6 Lajos54 ***** válasza:
Természetesen attól is függ, hogy mikor lett törölve a lomtárból. Lehet, hogy már régen felülírásra került a helye.
2016. nov. 14. 10:08
 6/6 tabaki ***** válasza:
100%

#5:

Erről van szó. A Lomtárból azért törölsz dolgokat, mert már TÉNYLEG nincs rájuk szükséged, ezért évmilliókig fejlődött és iskolában kisportolt agyvelőddel úgy ítéltél, hogy mehetnek a Nirvánába. Igen szerencsés dolog, hogy léteznek csodatévő programok, amelyek bizonyos feltételek esetén, ideig-óráig képesek még a sírból is visszahozni az általad pusztulásra ítélt fájlokat, de a balsikert értetlen megütközéssel fogadni... hát, legalábbis szokatlan viselkedés.

„Sok programot kipróbáltam”

Ki tudja, talán éppen ezek telepítésével írtad felül az akkor még létező adatokat. Vagy csak egyszerűen használtad a gépet...

Nézd az eset jó oldalát: A számítógéped vonakodva bár, de kifogástalanul teljesítette azt, amire megfontolt döntéseddel utasítottad.

2016. nov. 14. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!