Az új Windows Movie Makerrel már nem lehet zenét vágni?
Figyelt kérdés
Ugyebár a win8 hoz már nem járt alapból movie maker így hát letöltöttem az essentials csomagot. Döbbenten lettem figyelmes a szomorú tényre, hogy hiába szeretnék egy mp3-at beilleszteni az új projektbe, nem támogatott fájltípust jelez. Pedig emlékszem, régen csak ezzel vágtam zenét. Tehát nem akarok videót csinálni, csak megvágni egy nyomorult zenét.2016. nov. 12. 11:15
1/4 anonim válasza:
Miért nem célprogramot használsz erre? A Movie maker egy diavetítés-összeállító program ahol a már kész alapanyagot behúzod az idősávra, és legfeljebb animációt, áttűnést vagy szöveget adsz hozzá.
Zenét vágni zenevágó programmal kell. Ott az ingyenes mp3directcut.
2/4 anonim válasza:
Valamit te csinálsz rosszul, mert a movie maker gond nélkül kezeli az mp3-at.
Én az Audacity-t ajánlom.
3/4 anonim válasza:
Ha mindenképpen ragaszkodsz a Movie Makerhez (bár nem erre való), felrakhatod a régit is, mivel készült anno Vistához egy változat, ami működik modern oprendszereken is. "Windows Movie Maker 2.6"-ra keress rá, és úgy meg fogod találni. Ugyanaz, mint ami régen az XP-ben volt.
4/4 A kérdező kommentje:
Kösz, szerintem jó lesz az audacity. Csak furcsálltam, mert régen nem volt semmi gond, ha zenét akartam vágni mmakerrel.
2016. nov. 12. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!