Sony Xperia Z3 Compakt-omon nem működik a Rádió. Tudnátok ebben segíteni?
Van nekem egy Sony Xperia Z3 Compakt telóm és a "rádió"alkalmazást (eredetileg rajta van) azt nem tudom használni, mert ki dob egy olyan ablakot nekem, hogy: -Felhatalmazza a (z) FM-rádió szolgáltatást a következőre:telefonhívások kezdeményezése és kezelése? Na és ez alatt ki jön kettő lehetőség a: -ELUTASÍTÁS és a: -ENGEDÉLYEZÉS Rámegyek az "engedélyezésre". Ki add nekem egy másik ablakot, hogy: -Képernyőfedvény észlelve -Ennek az engedélynek a módosításához ki kell kapcsolnia a képernyőfedvényt a Beállítások>Alkalmazások menüben Kiadd 1 lehetőséget, még pedig azt, hogy -Beállítások megnyitása és erre kattintva ki add egy menüpontot vagy nem tudom, hogy mi ez. Ezen az oldalon ez áll: -Megjelen. Más alkm. felett Alatta az, hogy -Engedélyezve ˘ És ez alatt az alkalmazások. Ott van az ikonuk és mellélyük van írva az alkalmazás neve alatta az, hogy igen (ha engedélyezve van) vagy az h nem (ha nincs engedélyezve).
Ha rákattintok arra, hogy "engedélyezve" akkor kiadja ezeket: -Engedélyezve -Nincs engedélyezve -Engedéllyel rendelkező alkalmazások Elvileg valahol itt kellene lennie annak a képernyőfedvényes cuccnak, de sehol sincs. Ez baromira bosszantó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!