Hogyan tudok törölni Wordbe?
Egy adott részt szeretnék törölni.
stupid ['stjuipid] = ostoba
Ebből szeretném a [] részt törölni, de úgy, hogy az egész dokumentumból.
stupid = ostoba (azt szeretném, hogy csak ennyi maradjon) Valahogy ezt meg lehetne oldani?
Előre is köszi a választ!

Persze. Keresés és csere panel, Csere fül.
Keresett szöveg: stupid ['stjuipid]
Csere erre: stupid
Az összes cseréje.

Ja, tulajdonképpen csak azért írtam így, hogy látsszon, mi történik, de a Csere erre üresen is maradhat:
Keresett szöveg: ['stjuipid]
Csere erre:
És ne felejtsd el a fölösleges szóközt is kijelölni a [] előtt (vagy mögötte, lényeg, hogy ne maradjon kettő a törlés után).

.
Megoldható, csak macerás. Irányított kereséssel, joker karakter használatával egyszerű, csak mivel a szögletes zárójelet itt más célokra használja a program, arra nem kereshetsz, tehát első körben a szögletes zárójeleket kell lecserélned valami olyan karakterre, ami tutira nincs a szövegben máshol, utána pedig keress rá a "[*] " szövegre, ahol a zárójelek helyén értelemszerűen a megváltoztatott karakterek vannak.

#6:
Igen, amikor kiderült, miről van szó, már én is a reguláris kifejezésekre gondoltam, csak nem tudtam hirtelenében összerakni a keresőkifejezést, mert éppen rohanok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!