Ideiglenes fiókkal léptem be hogyan, most azt írja minden törlődött, hogy csinálom vissza?
Figyelt kérdés
Egyszerűen és magyalul legyetek szíves nem értek hozzá túlzottan !2016. nov. 6. 14:22
11/14 anonim válasza:
De ha nem találod, kattints jobb egérrel a Start gombra. Ugyanaz, mint a Win+X.
12/14 A kérdező kommentje:
Az összes fájlt megtaláltam a TEMP alatt, de hogy kell visszaállítani a saját felhasználói fiókomat ?
Névcsere az megoldás-e ,mert mind két fiók egy külön mappában van a mostani és a régi a C-n ?
2016. nov. 6. 16:02
13/14 anonim válasza:
> Az összes fájlt megtaláltam a TEMP alatt
A személyes fájljaidat? Furcsa, de akkor mentsd ki őket valahová, biztos ami biztos.
> de hogy kell visszaállítani a saját felhasználói fiókomat ?
Erre írtam az sfc parancsot fentebb. Azért kerültél ideiglenes fiókba, mert valamelyik rendszerfájl, ami érinti a fiókodat, megsérült. Az sfc ezt kijavítaná.
Én ennél többet ehhez nem tudok hozzátenni, sok sikert.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséged !
2016. nov. 6. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!