Milyen programmal tudok képekből videót készíteni automatikusan?
Mint általában az ilyen jellegű kérdésekben, itt is segít a Google...
petr cech, Sajnos automatikusan nem tudják.
2, A Wondershare Filmora-t kipróbáltam, minden automatikus (lehet vele manuálisan is dolgozni, de csak vagy az egyik, vagy a másik) viszont két problémám van vele automatikus módban. Nem halkítja le a videó végén a zenét, hanem csak levágja, a másik pedig az, hogy nem tudom beállítani, hogy ott legyen a kép témája a videóban, ahol én szeretném.
Lajos54, Úgy tűnik, hogy mi barátok vagyunk, mert a barátom barátja az én barátom is. A google pedig a barátom. Az egyetlen baj vele, hogy megmondja a tutit, csak nem tapasztalat alapján. Én pedig szeretném mások tapasztalatai alapján kiválasztani a megfelelőt.
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat!
:)
Tulajdonképpen csak untam már kiírni a szokásos kérdést, amit a kérdezők szinte mindig elfelejtenek: milyen operációs rendszert használsz?
Van régebbi program, ami sajnos csak az XP-ig működött. Valószínű, hogy az megfelelne neked, de szinte biztos, hogy van valami hasonló a későbbi oprendszerekre is.
Tehát: milyen operációs rendszert használsz?
Időpont ma 13:13
Nem hiszem, hogy olyan progit találnál, ami mindent megcsinál automatikusan. A zene halkítást pl neked kell beállítani. // szerkesztés//
Van bőven slideshow készítő program. De olyan, amibe beszórod a képeket és a végén kijön az, amit elgondoltál, nem igazán akad.
Ez olyan! "ProShow Producer" Már ki is próbáltam és minden rendben volt vele!
Köszönöm a válaszokat!
Van egy másik is, amit előbb már említettem Igaz, úgy szerepel, hogy Win XP-re való, de kipróbáltam. Win 7-re is fel lehet telepíteni, és működik is. Magyar a kezelőfelülete, akár teljesen automatikusan is mindent megcsinál (még a zene elhalkítását is a végén), de bele is lehet avatkozni. Rengeteget "tud", akár a feliratozást is beleértve. Egy próbát megér:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!