Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem megy a gépen az a...

Miért nem megy a gépen az a program, ami előtte ment?

Figyelt kérdés

Régebben játszottam egy játékkal, ami egy kissé komolyabb gépet igényelt. Akkor simán vitte az egészet, kicsit sem laggolt.

Rá egy évre, azaz most, letöltöttem ismét, de annyira szaggat az egész, hogy lehetetlen vele játszani, pedig semmit sem változtattam a gépemben azóta, ugyanazok a hardverek vannak a gépemben, mint akkor.

2016. nov. 3. 14:22
 1/2 anonim ***** válasza:

Valószínű azóta sok cuccot telepítettél, ami a háttérben fut. Esetleg vírus vagy driver probléma. Küldj egy képet az éppen futó folyamatokról, hátha van valami szembetűnő dolog köztük.

Grafikán próbáltál állítani? Azóta nem cseréltél monitort esetleg?

2016. nov. 3. 14:40
 2/2 A kérdező kommentje:

A monitorba beletrafáltál, amlékszem nagyítanom is kellett a videókártyán, hogy a felbontás jó legyen.

Megnéztem úgy, hogy újratelepítettem az egész gépet, tehát a sok fájl és a vírus nem létező probléma.

A háttérben működő programokat játék közben most nem tudom elküldeni, mivel jelenleg nincs rajta, de alapjáraton így néz ki:

[link]

2016. nov. 4. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!