Msebi06 kérdése:
Hogyan tudom több PC HDD-jét egynek látni?
Figyelt kérdés
Munkahelyemen kaptunk elég sok régi, bár működő PC-t. Csak próba képpen és mer érdekel a téma hogy tudom azt megcsinálni, hogy összekötni őket, és mindegyik HDDjét egynek látni? Gépenként 4 HDD fér el bennük. Windows10 van rajtuk.2016. nov. 3. 10:13
2/8 anonim válasza:
Vagy RAID (ha támogatja az alaplap, vagy van hozzá kártyád), vagy ha az nem, akkor lesz egy fő HDD és a többit nem betűjelre csatlakoztatod, hanem egy megadott NTFS mappába.
3/8 anonim válasza:
2016-ot írunk, software raid, hahó!
4/8 anonim válasza:
Hát, én a software raid-ben nemigen bízom...
5/8 anonim válasza:
#4: rosszul teszed
Manapság minden nagyvállalati környezetben minden adat sw raid-en van. Értsd: bankok, biztosítók, telekomos cégek, de akár facebook, youtube, minden. Legeslegmegbízhatóbb. Sokkal jobb, mint egy dzsunka kínai raid firmware, amit 10k-s alaplapokra ragasztanak.
6/8 anonim válasza:
Mondjuk nekem amúgy sem járható út, lévén két rendszer is van a gépemen (Linux és Windows), így a software RAID kiesik.
7/8 A kérdező kommentje:
Addig tiszta a kép (szerintem :)), hogy a gépeken csinálok egy nagy tárhelyet a HDD-k összefűzésével. Ezt minden gépen megcsinálva hogy látják egymást, hogy tudom azokkkal is ugyanezt közösbe megcsinálni?
Pl 4 PC-nek 4 külön nagy tárhely, de ezek összefűzése a gond nekem.
2016. nov. 3. 14:23
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!