Letöltöttem a FIFA 09 et . Rar ban és nemtalálom benne a telepítőét.1,5 GB volt. Kikéne irni DVD re és onnan feltelepíteni?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 27. 19:34
1/4 anonim válasza:
Elsőnek is csomagold ki a .rar fájlokat együtt, hogy majd valószinűleg egy .iso fájl jön ki belőle.Ezt ha akarod kiégetheted, de akár mountálhatod Daemon Tools-szal/Alcohol 52% vagy 120%-kal.
2/4 anonim válasza:
Vagy elolvasod az NFO-t v. a readme text-et és megtudod.Ugyanis szinte minden torrent oldalon kötelező telepítési leírást mellékelni és állta lában ezek tartalmazzák. Mind kettőt jegyzettömbbel tudod megnyitni.
3/4 A kérdező kommentje:
Megvan a telepítője hogy holvolt elvolt dugva az is .rar ban van nemtudom, hogy ezt is kikell csomagolni? meg amúgy kért 2 fájlt, mert hiányzot belőle és letöltöttem mellé beraktam a megfelelő helyre megy is a talapítő de azt irlya ki, hogy rossz lemez van a meghajtóban, és rakjam be az eredeti Fifa09-et. =S
Lehet neki még valamit csinálni?
2010. ápr. 30. 17:01
4/4 anonim válasza:
Tehát még mindig nem olvastad el az NFO-t.Ha bemásolod ide a tartalmát talán segítek.De ha már veszed a fáradságot,hogy megnyitod el is olvashatod.Amúgy meg valószínűleg tartalmaz crack mappát és ennek a tartalmát kel a megfelelő helyre másolni szerintem.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!