Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Win10 alatt hogyan lehet...

Win10 alatt hogyan lehet Directx 9-et feltelepíteni?

Figyelt kérdés
Ha valaki tud, pls dobjon egy linket, ha valami illesztő program vagy ilyesmi kell hozzá! Köcce. :)

2016. nov. 2. 19:53
 1/7 anonim ***** válasza:
minden directx tartalmazza a régebbi verziókat is egyben legalább is dx 9.0 c-ig 100 % . Tehát mit is akarsz akkor telepíteni ?
2016. nov. 2. 19:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Én semmit, egy haveromnak van problémája... de a lényeg, hogy egy játék a következő dll-t kéri: d3dx9_43.dll. Amennyire én tudom, ez direct x 9-es dll. Mondtam neki, hogy rakja fel a direct x 9-et, de a gépe meg nem hajlandó felrakni.
2016. nov. 2. 19:58
 3/7 A kérdező kommentje:
Ja, értem, tehát akkor ha felrak egy directx 10-et akkor az megoldja a problémát(?).
2016. nov. 2. 20:00
 4/7 Argloss ***** válasza:

Ezt letölti és felrakja:

[link]

Ha a telepítés valamiért nem megy, akkor meg kitömöríti a szükséges fájlt és bemásolja a system32 mappába.

2016. nov. 2. 20:05
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi, most már jó, de azt írja, mikor indítja a játékot, hogy a videokártyája túl gyenge. A játék Pro Evolution Soccer 17, a videokártya meg nvidia geforce gtx 950M with 4 gb Dedicated VRAM. Ez meg hogy lehet?
2016. nov. 2. 20:17
 6/7 Argloss ***** válasza:
100%
Gondolom Intel processzor van a laptopjában és alapból az abba integrált videokártyával akar indulni a játék. Az nvidia vezérlőpultban be lehet állítani, hogy az erősebb gpu-val fusson. Persze ehhez fenn kell lennie a drivernek meg a vezérlőprogramnak is.
2016. nov. 2. 21:59
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen, így van, beállította, hogy az nvidia kártyával induljon, így elindul, hang van, csak kép nincs.
2016. nov. 3. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!