Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen hangrögzítő szoftvert...

Milyen hangrögzítő szoftvert valasszak az USB-s stúdiómikrofonomhoz?

Figyelt kérdés

Vettem egy Samson C01U Pro tipusu mikrofont, amit ezidaig az Audacity nevu programmal hasznaltam, mint hangrögzítő, de nem vagyok vele megelegedve, mert a hangrogzites utan, a darabot visszahallgatva, nagyon rossz minosegu lesz.

Ha nem veszem fel, amit enekelek, hanem csak enekelek a mikrofonba es kozben hallom magam a fülesen keresztul, akkor tök jo a minoseg. De mihelyt rögzitem a hangot az Audacityvel, onnantol kezdve nagyon rossz.

Ebbol gondolom, hogy ez a program, es nem a mikrofon hibaja.

Tudnatok ajanlani olyan programot, akar fizetoset is, ami jo lenne ehhez a mikrofonhoz?

A hangot laptopon keresztul rogzitem. Esetleg ez is baj lehet? Inkabb vegyem fol asztali gepen?

2016. nov. 2. 18:18
 1/1 Lajos54 ***** válasza:

Az Audacity által rögzített hang minőségét elég szélsőséges határok között lehet változtatni (Szerkesztés-Beállítások). Persze ezt előre kell beállítani, még a felvétel előtt.

Amúgy, amit a fülesben hallasz, amikor magad énekelsz, eléggé csalóka, mivel közben hallod a testeden keresztül a saját hangot is, a fülesben hallhatóval együtt.

Felvételről a saját hangját mindenki másnak hallja.

2016. nov. 3. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!