Joocóó kérdése:
Sony Vegas Pro 10. 0 miért nem fogadja el a videókat?
Figyelt kérdés
A saját videóimat szerkeszteném át, de nem fogadja el egyik videót sem. Olvastam, hogy át kell konvertálni. Tudna valaki ehhez egy jó programot?2016. nov. 2. 12:39
1/4 hannibalking válasza:
FormatFactory. Ezzel bármit bármibe tudsz konvertálni. Évek óta használom többek között a Vegas miatt én is. Ha ez után sem megy akkor érdemes körülnézni hogy ne valami codec hiány miatt legyen a probléma.
2/4 DjImipapa válasza:
Mindíg attól függ mit értesz saját videón....mivel lett készítve, kódolva, stb... Ám az apowersoft konvertáló nálam bevált, gyors, és jól dógoz!:)
3/4 anonim válasza:
A konvertálás veszteséggel jár, a helyedben először codec téren próbálkoznék. Milyen fájltípus ez?
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, a Format Factory-t letöltöttem és jól működik.
2016. nov. 3. 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!