Skype hívás közben 15 perc után megszakad a hívás és kiírja a skype, hogy nincs mikrofon és hangszóró. Mi lehet a baj?
Helyzet a következő: acer aspire e-5 571 i3 laptop, plusz a skype valahogy nem fér meg egymás közt. Ha valakivel beszélgetek, akkor 12-15 perc beszélgetés után megszakad a beszélgetés és a bal alsó sarokban egy ablak kiírja, hogy nincs mikrofon, nincs hangszóró és ez után nem is tudok hívást kezdeményezni, csak a resetelés "segít" a helyzeten.
Fura mód TS-t is használok, abban a programban soha nem csinált ilyet, a skype is pár hete kezdte és nem tudom miért, ebből kifolyólag nem tudom hogyan oldjam meg!
Újra is telepítettem a programot, direkt nem a legfrissebb verzióra, ugyanúgy csinálja. Ötletek vannak?
Eszközkezelőben nézd meg, van-e a hangkártyád tulajdonságainál energia fül. Ha van, vedd ki a pipát onnan, hogy az eszköz készenlétbe helyezhető.
Azzal is kísérletezhetsz, hogy beszélgetés közben néha mozgatod az egeret, leütsz egy-két billentyűt, hogy a gép aktív legyen, és vajon úgy "elalszik-e" a hangkártya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!