A windows ba való be lépéseket naplózza a gép? Hol tudom meg nézni? Hogy mely napokon volt be kapcsolva a gép?
Windows 7-en:
Vezérlőpult > Felügyeleti eszközök > Eseménynapló > Windows naplók > Rendszerre duplán rákattintasz.
Ekkor alul kiírja az eseményeket. Olyat kell keresni a Forrás oszlopban, hogy Kernel-General. Ez jelöli a ki- és bekapcsolásokat. Mellette pedig az időpont.
próbáltam így :sajna kb3hónapra visszamenőleg tudom meg nézni. Nem lehet több mondjuk félévre is?
Az ugyanaz, csak kerülővel csináltad...
Lehetne nézni évekre visszamenőleg is, csak ezek szerint kitörölted a naplókat x idővel ezelőtt. Valami takarítóprogrammal, lemezkarbantartóval, vagy effélével valószínűleg. Vagy aki után nyomozni próbálsz, az törölte ki, hogy ne tudd így kideríteni, mikor piszkálta a gépet.
Nem állítható vissza rendszer vissza állítással?
Evelest is azt írja a legelső rendszer indítási időpontnak ameddig az eseménynaplóban vissza nézhetők az adatok. Vagyis hogy pontos legyek egy napos el téréssel jelzi tehát nem ugyan azt a napot adja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!