Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Egy fájl módosításainak,...

Egy fájl módosításainak, megnyitásainak dátumainak teljes listáját hol, hogy lehet megjeleníteni?

Figyelt kérdés
Tulajdonságokban csak a legutóbbi ilyen dátum van. Nem lehet a teljes listát a dátumokkal amikor megnyitották, módosították valaha a fájlt a fájl létrehozása óta megjeleníteni? Van ilyen? Hol? Esetleg külső programmal?

2016. okt. 31. 22:56
 1/8 anonim ***** válasza:
A fájlok csak aktuális adatokat tárolnak, visszamenőleg nem lehet ezeket lekérdezni.
2016. okt. 31. 23:11
 2/8 Szirty ***** válasza:
Mivel egy számítógép háttértérén több százezer vagy millió file is lehet, melyek egy része akár percenként is módosulhat, nem nehéz belátni hogy egy ilyen lista menedzselése milyen erőforrásokat igényelne...
2016. nov. 1. 11:08
 3/8 A kérdező kommentje:
De én csak pár jegyzettömbön akarom ellenőrizni megnyitotta-e , módosította-e más, a számítógépen bárki. Összesen 1-2 MB, Ahhoz nem kell szuperszámítógép. Nem az egész gépet akarom így ellenőrizni.
2016. nov. 1. 11:20
 4/8 Szirty ***** válasza:

"De én csak pár jegyzettömbön akarom ellenőrizni megnyitotta-e"

Hát persze, de ki tudta volna előre hogy pont ezt akarod majd? Te magad sem tudtad, nem hogy bárki más! :)

Mint ha TESCO-ban bizonyos márkájú szappant keresnél, amit nem gyártanak olyan nagy számban hogy mindegyik üzletbe jusson belőle az országba.

Ezért nem kapsz, mert nem ott próbálsz venni ahol épp van még.

Erre a te válaszod, hogy "De hát én csak egy üzletben keresem, nem kell mindegyikben kaphatónak lennie hogy venni tudjak".

Qrvára igazad van ugye?

2016. nov. 1. 12:51
 5/8 Szirty ***** válasza:

Egyébként vannak olyan rendszerek ahol ez megoldható illetve megoldott, de Te valószínűleg nem olyat használsz.

Bár egyáltalán nem közölted mit használsz.

Ahogy az is valószínű, hogy igencsak felháborodnál azon hogy mibe kerül egy olyan...

Pedig te csak egy-két file-t akarsz "figyelni".

Technikailag ez is megoldható és tényleg nem kell hozzá erőmű. Egy dolog kell hozzá: előre kell tudni melyik legyen az a file.

Utólag már cseszheted...

2016. nov. 1. 12:54
 6/8 A kérdező kommentje:

#4:

Én pontosan tudtam már a kérdés kiírása előtt hogy ezt akarom. Azért nem írtam le mert nem tartottam fontosnak hogy pontosan milyen fájl az, mert azt hittem fájltípustól ez függetlenül megoldható.

#5:

Windows 10-et használok.

Nem háborodnék fel csak meglepődnék hogy 10 jegyzettömbnek ez a figyelése miért kerül ilyen hatalmas erőforrásokba.

És a lényeget meg magát a választ az utolsó mondatban kaptam meg. Tehát utólag nem lehet.

Köszönöm!!

2016. nov. 1. 13:32
 7/8 A kérdező kommentje:

Akkor már megragadom az alkalmat ha már itt vagyok.

Hogy lehet akkor ezt a naplózás-figyelés-t megoldani ha készítek jövőbeli fájlt?

2016. nov. 1. 13:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez a téma már programozás, amire szerintem itt ingyen senki nem fog vállalkozni.
2016. nov. 1. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!