Most vettem egy notebookot. (Navon Stark NX11) És van vele pár prolémám. Van itt olya aki ért ehhez a típushoz? (többi lent)?
Alapból nem volt rajta windows,de azt megoldottuk,de ugye kellenek még drivek, hogy bizonyos funkciók működjenek pl.:internet használata stb... És egyet nem találok sehol...azt ami a hangért felelős.
Valamint a másik problémám,hogy nem jelzi az akkumulátor állapotát. Hogyan tudnám ezeket megoldani vagy honnan kérjek ez ügyben segítséget?
Ne próbálkozzatok Win7 telepítéssel, nem fog működni. Ez a chipset a Win10-zel és Androiddal kompatibilis.
Hamarosan tervezzük, hogy kiadunk egy működő Androidot is a gépre.
Mini HDMI, nem micro, még jó hogy vittem a gépet is. :)
Megy rendesen a dual monitor, mint egy rendes asztali gépen. Duplikált, kiterjesztett asztal.
WD winyókat vissza kellett raknom a win7-es gépre (ott persze semmi bajuk), mert se az NX11 se az NX14 nem szereti. Pedig a 11-esből média szervert terveztem csinálni.
Azt írja hogy x64 architektúrás de x86 Win10-et írtak eddig mindenhol telepítésre. És mintha láttam volna linux UEFI telepítési leírást is, úgyhogy az sem kizárt hogy az is menne rajta.
Kár hogy Win7 nem megy. Win8-at lenne értelme kipróbálni? Bár ha ugyanaz a chipset driver megy alá, akkor gondolom ott se fog jól működni a WD...
Egy jó hír:
A külső HDD errorok megoldhatóak: Az Eszközkezelőben, az USB-vezérlők tulajdonságaiban (Általános USB hub, USB háttértár) mindenhol ki kell kapcsolni az Energiagazdálkodás fülön, hogy "A gép kikapcsolhatja ezt az eszközt, hogy energiát takarítson meg".
Végülis érthető hogy egy küldő HDD zokon veszi, ha csak úgy menetközben kikapcsolják. Később biztos javítják ezt az ordenáré hibát.
És egy rossz hír:
Az NX14 mindössze 3 napot bírt. Egyszer csak kikapcsolt és nem is lehet visszakapcsolni. Csak a led felvillan egy pillanatra és annyi.
Egy jó tanács minden NX tulajdonosnak: Amíg töltőn van a készülék, ne legyen lecsukva a fedél, mert rohadtúl melegszik, és ha még a kijelző is le van csukva, szerintem túlmelegszik. Nincs aktív hűtése, úgyhogy a meleg nem tud belőle távozni "csak úgy".
Bementem az Euronicsbe kihívattam az üzletvezetőt és telefonon felhívattam a forgalmazót is, aki megmondta, hogy neki minden szükséges dolog meg van egy pendrivén de német országban ban, viszont a NAVON facebook oldalán közzétettek egy bejegyzést (kicsit le kell pörgetni) amiben minden szükséges driver linkje megtalálható.
Remélem tudtam segíteni, nekem most minden tökéletesen működik, bár kezd kevés lenni a helyem, de ez már más tészta. :)
Mennyit bír a Navon Stark nx14 akkumlátora egy feltöltéssel? ( pl gépelés , programozás, filmnézés netezés)
Illetve lehet e tölteni Usb-s csatlakozón keresztül mobil akkumlátorról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!