Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows XP 64bit?

Windows XP 64bit?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek a Windows XP 64-es változatáról?

2016. okt. 26. 16:13
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
Ha jól emlékszem ez csak egy átcímkézett Server 2003. Egy rövid ideig használtam, de a Windows 7 megjelenésekor ment a kukába.
2016. okt. 26. 16:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem érdemes használni. Miért akarnád?
2016. okt. 26. 17:03
 3/5 anonim ***** válasza:

#1-nek igaza van: 64 bites XP nem is XP, hanem a Server 2003 butított változata. Ennek megfelelően annak az SP-it kapta meg, nincs is összhang a két rendszer számozása között.

Ebből következően, valamint amiért elsődlegesen nem az otthoni felhasználók jelentették a célcsoportot (hanem a professzionális felhasználók), ezért könnyen lehet, hogy kompatibilitási problémákba ütköznél olyan alkalmazások futtatása esetén, ami a 32 bites XP-n gond nélkül ment.

Szerintem is inkább Win7-et telepíts.

2016. okt. 26. 18:14
 4/5 anonim ***** válasza:
2017 van lassan, el kéne már felejteni a 2001-es XP-t...
2016. okt. 26. 18:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Én akkor kezdtem el használni a Windows XP 64 bites változatát, amikor át akartam lépni a 4GB-os alaplapi memórián, ez kb 2008 környékén volt...

1.: ez csak angol nyelven jelent meg

2.: tökéletesen stabil rendszer volt, nagyon szerettem, nem is emlékszem, hogy lefagyott volna 1x is.

Az én esetemben a Windows 7 ment a kukába, inkább a Windows 8.1 (x64)-et használtam, de sajnos előbb-utóbb rá kell térni a Windows 10-re, végülis lassan eléri azt a szintet, hogy már használható is lesz... :-)

(persze a Linux alapból mindig ittlesz alternatívaként)

2016. okt. 26. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!