Mitöl lassult be a laptop?
Figyelt kérdés
Ujratelepitettem a laptopomat,Intel Celeron 2.16 ghz proc.,4gb Ram,500gb
Szinte semmi nincs a gépben,anyukám használja csak Fb-s játékokra meg you tube videok...Az fb-s játékok állandoan lefagynak,megnéztem a feladatkezelöben és nincs megnyitva semmi mégis 65% on ugrál a processzor teljesitménye,fb-s játékok inditásánál elindul a flash player és máris 100% a proci!Ezelött nem volt ilyen gond vele... Mit kéne tennem?Légyszi valaki segitsen.Köszönöm elöre is!
2016. okt. 24. 19:08
1/6 anonim válasza:
Nézd meg, hogy telepítve vannak-e az illesztőprogramok (leginkább a videokártyára gondolok), illetve, hogy felismerte-e egyáltalán a géped a kártyát. Régebbi típusoknál sajnos előfordul, hogy újratelepítés után nem észleli megfelelően az eszközt, ilyenkor érdemes egy jó illesztőszoftver-keresőt letölteni (pl. Driver Booster), ami átvizsgálja a gépet, és minden létező hardverhez telepíteni tudja a megfelelő programot.
2/6 anonim válasza:
Esetleg még a böngésző beállításai közt keress olyat, hogy hardveres gyorsítás engedélyezése.
Azt kapcsold be vagy ki (újra kell indítani a böngészőt utána)
3/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Köszönöm a segitséget,de nem sikerült egyenlöre orvosolni a leirtakkal a gondot,a procim 100% on fut,ha megnyitom a böngészöt...megprobálok másik windowsot felrakni,majd meglátom köszönöm a válaszokat!
2016. okt. 26. 10:38
4/6 A kérdező kommentje:
Telepités után azonnal a driver boostert használtam,minden friss a progi szerint...Amugy win 8 at tettem fel,megprobálom a win 7 et visszatenni,érdekesség hogy win 8-on ezekelött sosem volt gond a laptopon csak most...
2016. okt. 26. 10:42
5/6 anonim válasza:
Megoldódott a probléma végül? :]
6/6 A kérdező kommentje:
Nem oldódott meg a problémám,windows 7-en fut most a laptop,ugyanazzal a gonddal...Nem tudom mit kéne csinálnom!
2016. okt. 31. 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!