Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A lenti laptopra melyik Linux...

A lenti laptopra melyik Linux Mint disztrót érdemes telepíteni?

Figyelt kérdés

AMD Dual-Core Processor E1-6010

AMD RADEON R2 GRAPHICS

2GB DDR3

Kiváncsi vagyok, hogy a 32-es vagy 64-es verziót telepítsem és arra, hogy melyik asztali környezetet, KDE, MATE vagy XFC

2016. okt. 22. 13:12
 1/5 A kérdező kommentje:

Most látom, hogy van Cinnamon környezet is.

Szóval olyan személynek kell amely most tér át Windowsról Linuxra és főleg az internetet használja és a Skype programot.

2016. okt. 22. 13:14
 2/5 anonim ***** válasza:

Mint 17.3 mate 64 bit

Azért a 64 bit, mert ha skype-ot használsz, akkor feltételezem hogy esetenként a viber is jól jöhet, az meg linuxra csak 64 bitesre jött ki.

2016. okt. 22. 13:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem intel core2 duo van 2GB-al, ugyanez a rendszer, a memória elég hozzá. Próbáltam a cinnamont is, de az túl komor nekem, és többet is eszik, a KDE meg konkrétan mindent felzabál. XFCE-t csak debianon használtam, azon elég fapados volt, és bár a gnome-hoz képest gyorsabb, de matehez képest nem várnék jelentős sebességnövekeést.
2016. okt. 22. 13:48
 4/5 anonim ***** válasza:

"AMD RADEON R2 GRAPHICS" <<< ez miatt nem ajánlom egyiket se!

Legjobban a LinuxMint 13 Mate teljesített vele, de jövő áprilisban lejár a támogatási ideje.

Ha ez nem zavar, akkor azt telepítsd...

2016. okt. 22. 14:23
 5/5 Alain Delon ***** válasza:
Azon bármelyik asztali környezettel vígan el leszel. Tehát ajánlom neked a legfejlettebb környezetet, a KDE-t.
2016. okt. 23. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!