Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » STEAM szint lépés hogyan?

STEAM szint lépés hogyan?

Figyelt kérdés

fuuuuuu nem is tudom hol kezdjem...

Szoval van egy 0 szintű steam fiokom mert g2a-rol vettem egy cs-go-t tők jo meg minden műkődik DE!!

szoval vettem pár skint g2a-n már vagy 3 hete otvan az email embe de nem tudom trade elni mert azt irja hogy tul kicsi a steam szintem

Szoval az a kérdés hogy anélkűl hogy játékot vennék hogyan tudok szintet lépni. cs go ban van egy csomo acheiwements em de mégsem léptem még szintet van 2 ingyenes jáékom is abba is van acheiwements de nem elég vagy nem tudom cs go kártyám is van 3

#skin #Steam #tradeurl #steamlvl #steamfreegame
2016. okt. 22. 12:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Amíg nem költesz el Steam-en belül legalább 5 eurót, nem fogsz szintet lépni.
2016. okt. 22. 12:17
 2/3 A kérdező kommentje:
ooooooo :( de a haverom sem kőltőt el csak a fizikai cd ről irta be a cd kulcsokat
2016. okt. 22. 13:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Így nem működik. Vagy feltöltöd az egyenleged pénzzel, vagy az áruházból vásárolsz. Csak így lehet szintet lépni.

A CD-kulcs beírása nem igazolja hogy te azt a terméket megvetted, mert ajándékba is kaphattad vagy akár lophattad is.

2016. okt. 22. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!