Mivel lehet szerkeszteni a videot, hogy a rész kivágása után ilyen ismétlődőt kapjak?
Mivel ez nem hagyományos értelemben vett videó, hanem mozgó GIF, azt kell csinálnod belőle erre találsz konvertáló programokat. Az átalakítás közben valahol be lehet állítani az állandó ismétlődést is.
Bocsi Tabaki, de ez videó! Csak a facebook állandóan újra meg újra lejátssza, amíg le nincs állítva.
Egyébként szinte minden videóval ezt csinálja: ha elindítom, a végére érve nem áll meg, hanem újra meg újra elindítja. Csak a (pillanat)stopra kattintva lehet leállítani.
Bocsi, Lajos54, én kérek elnézést... A cikk is írja, hogy a Facebookon van az eredeti forrás, én mégsem ott néztem, hanem az első linken, az pedig egy olyan oldalra mutat, amelyik tényleg GIFet vetít. Itt van az oldal forrásából kinyert címen a csupasz kép...
...de ettől még a FB-változat az igazi.
@Kérdező: Más kérdés, hogy az csakugyan egy rövid, semmi varázslatot nem tartalmazó videó, amelyet a FB lejátszója ismételget. Ugyanezt produkálhatod otthon a saját vetítőprogramod végtelen ismétlésre állításával is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!