Vettem egy dell inspiron15,5000 series laptopot, de alig látszanak rajta a színek, lehet rajta javítani?
Figyelt kérdés
a férjem asztali gépén gyönyörű élénkek a színek, ezen meg ugyanaz a termék tök más színű és halovány. Például a sötét petróleumzöld világoskéknek látszik, de szinte bármit összehasonlítok, semmi se olyan színű mint az eredetiben kéne legyen. mit tegyek, mert annyira durva hogy még neten vásárolni se tudok vele, mer nem látom jól a termék színét.2016. okt. 17. 12:53
11/13 A kérdező kommentje:
és a képernyő még a szemem is fájdítja
2016. okt. 17. 13:45
12/13 anonim válasza:
Szerintem igen, jobb ha elviszed szervizbe. Az is lehet, hogy kijelzőhibás.
Ha az én laptopommal/gépemmel lenne ez, azonnal újratelepíteném, hátha rendbe jön. De szerintem egyszerűbb ha beviszed.
13/13 A kérdező kommentje:
köszi
2016. okt. 17. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!