A windows phone-n olyan programok működnek, mint a PC windows rendszerén?
Figyelt kérdés
az androidon .apk programok futnak, a windows phone-on .exe programok, mint a számitógépen? És olyan az operácios rendszer mint PC-n, csak mobilon?2016. okt. 15. 22:58
1/5 anonim válasza:
yepp!
Pl messenger az egy az egyben ugyanúgy néz ki pc-n mint WP-n. De sok más alkalmazás is
Pl Asphalt 8 Airbone.
Telós játék, de letöltöd a gépre, minden gond nélkül elfut ott is.
2/5 anonim válasza:
Fogalmam sincs, hogy mit írtál le.
WP-n nem exe progik futnak, mint ahogy androidon sem apk progik futnak. Az apk csak a telepítőfájl.
Nem olyan mint a gépen, de vannak hasonló részek
3/5 A kérdező kommentje:
Mármint egy program vagy alkalmazás mely pc-re van "teremtve", az wp-n is futni fog? Azért mert akarok venni egy windows phone-t, és egy pár dolgot meg szeretnék tudni róla, hogy meg éri-e le cseréljem az androidot.
2016. okt. 16. 09:53
4/5 anonim válasza:
A Windows Phone-on .xap fájlok futnak és semmilyen .exe
Ha emiatt akarsz ilyen telefont venni akkor felesleges.
5/5 anonim válasza:
Első vagyok, Lumia-t használok.
Szedd össze összes kérdésed, és írd meg priviben nekem, én pedig válaszolok mindre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!