Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem funkcionál minden...

Gettler János kérdése:

Miért nem funkcionál minden az Android 6. 0-án ami a korábbi verzióknál kiválóan működött?

Figyelt kérdés
Üdvözlet! Nemrég frissítette 6. 0-ra magát a telefonom. Megoldottam a felület beállítását hasonlóra mint volt, de amikor használni akartam többek között egy telefonhívás rögzítő appot, vagyis amikor hívtak telefonon, azt vettem észre, hogy nem rögzít, pedig az elmúlt hónapokban remekül, hiba nélkül működött. „Hívásrögzítő” néven található meg a Goggle Play-en, Appliqato a fejlesztő. Eleinte nem vett fel hangot, aztán a beállításokban találomra a „Hangforrást” „Voice Communication”-ra állítottam, láss csodát működött, de csak egy darabig. A másik app a Dropbox. Minden további nélkül bejött a táblázat, lehetett adatot módosítani, de elmenteni már nem mentette el. Szeretnék segítséget kapni a problémák megoldásában. Üdvözlettel Gettler János
2016. okt. 15. 19:13
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!