Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért fagy le a Google Chrome?

Miért fagy le a Google Chrome?

Figyelt kérdés
Nem tudok bővítményeket letörölni. Ha rákattintok a kuka ikonra, akkor egyszerűen lefagy és csak Feladatkezelővel tudok kilépni. Ugyanez van, amikor erről az oldalról a kérdéseim közül valamilyiknél rákattintok az X ikonra. Továbbá több kép és weboldal rosszul töltődik be, sokszor a kép vonalas lesz vagy kockás és a weboldalaknak meg minden része külön jelenik meg a bal oldalon. (A képes probléma Microsoft Edge-nél is fennáll.) A legfrissebb Google Chrome van fenn. Már próbálkoztam az újratelepítéssel.
2016. okt. 15. 09:55
 1/2 Lajos54 ***** válasza:

Újratelepítés előtt, miután a jelenlegi verziót eltávolítottad, nézz körül, és a maradékokat is távolítsd el. Marad fent mappa, amiben benne vannak bizonyos beállítások (amik esetleg rosszak), és azt mind átveszi az új telepítés. Ezt érdemes törölni.

Sőt, esetleg a Registryben is körülnézhetsz, mert ott is maradnak bejegyzések. (mást ott ne bántsál, mert a Windows esetleg nem szereti).

Ha rendesen ki lett takarítva, azután próbáld újra telepíteni.

2016. okt. 15. 10:41
 2/2 A kérdező kommentje:

Letöröltem mindent, de még az uninstallálás sem ment teljesen jól. Tákattimtottam a Beállításoknál (Bezérlő Pultban ugyanez) hogy Uninstall és megnyílt egy google ablak ami nem csinált semmit. Úgyhogy csak a mappákat törölten, aztán meg csak kiírte hogy ez már uninstallálva van és ennyi.

Még mindig ugyanolyan rossz.

2016. okt. 15. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!