Windows 10 kiírása lemezre. Hogyan csináljam?
Figyelt kérdés
Olyan problémám van hogy a laptopomon volt egy teljesen eredeti win 10 de tönkrement és nincs hozzá eredeti cd-m mert a laptophoz volt már a Windows és nem adtak hozzá eredeti cd-t....szereztem egy win 10-et és kiírtam lemezre, egy ISO fájlba volt és azt irtam ki úgy hogy ISO fájl írása.Beállítottam a BIOS-ba hogy a cd-ről bootoljon, ki is írta hogy nyomjak meg egy gombot a CD-ről bootoláshoz de fogta magát és továbblépett....rosszul írtam volna ki a lemezt?Tudtok segíteni hogy hogyan írjam ki jól ha nem jól írtam ki?2016. okt. 12. 17:28
1/4 anonim válasza:
Négyszeres sebességen írtad ki normális DVD-re?
Amúgy rakd inkább pendrive-ra Rufus-sal.
2/4 A kérdező kommentje:
16x-os sebességgel irtam ki egy fujifilm DVD -R lemezre.Az áll a DVD-n hogy 16x-osan lehet írni
2016. okt. 12. 17:54
3/4 anonim válasza:
De egy OS-t lassan kell írni mert fokozatosan olvasni kell róla az adatokat.
4/4 anonim válasza:
Lassú menetben kell írni és gondolom egy másik gépben írtad ki tehát más típusú az az író mint ami az ami laptopodban van és beolvasnád vele. Vannak szórások a gyártok között, és bocs, de laptopokba gagyibb írók/olvasok vannak mint asztaliba. Én egy rufus által készitett pendrivot ajánlanák inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!