Van olyan progi amivel csökkenteni lehet a bitsebességet videónál?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 25. 17:22
1/4 anonim 

válasza:

Ez így, ebben a formában egy hozzá nemértő kérdés :)
A videóknak nem bitsebessége van, hanem képkocka sebessége - általában 24-25 fps (képkocka per másodperc)
A bit-re, amire gondolhatsz az a bitrate. Ez a képek minőségére vonatkozik. Tehát, ha rontani akarsz a meglévő DivX film minőségén (amit általában hozzáértő release csapatok csinálnak), arra annyit mondok ne tedd!
Egy jó minőségű DivX 1000kbps körüli értékkel készül...
2/4 anonim 

válasza:

Vagy arra is érthetted, hogy a filmek konvertálása során be lehet állítani azt is, hogy a hangot milyen bitrátába konvertálja.
3/4 anonim 

válasza:

19:42 vok.
Am Format Factoryvel meg lehet csinálni.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen már próbálkoztam format factory-val. Telómra akartam videót tenni. Át is konvertáltam mp4-be. De a telefon azt írta ki h túl nagy bitsebesség. Na azért még próbálkozom:) Köszi:)
2010. ápr. 26. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!