NAV ÁNYK program nem akar települni x64 Win7 rendszerre. Java fenn van de nem érzékeli a browser validálás alatt. Így a progi sem aktív. Piros felkiáltójel fogad. Mi a gond?
Leírom miként telepítettem, hátha kibukik a hiba.
A Java itt [link] elérhető.
Ezen a lapon : [link]
Én ezt választottam:
Windows x64 Offline 59.17 MB jre-8u101-windows-x64.exe
Mozilla Firefox alatt ment a telepítés.
Telepítés előtt ellenőriztem -
Számítógépén nincs megfelelő Java Runtime környezet, kérjük a telepítését.
A Java Runtime környezetet innen töltheti le....
Ezt írta ki a böngésző - majd gépet teljesen újra indítva is ugyan ez az üzenet fogad telepítést követően, pedig a Java fenn van!
Telepíteném az ÁNYK-t a NAV_1617.jnlp vel együtt, kiválasztom a Webstart opciót , elindul ....tölti , tölti ...végül kiírja a hibát -
UNABLE to launch the application, vagyis nem képes futtatni az alkalmazást!
A Details -ben - mindenre ismeretlen forrást ír!
Már 2 órát szenvedtem vele! Leszedtem - felraktam, semmi nem változott.
Szeretnék útmutatást kérni, hogy végre sikerüljön.
Hol lehet a hiba?
Mit kellene engedélyeznem még és hol.
Olvasatomban, a FFoxban , a Beállítások/tartalom fülön nincs semmi ami Java része és beállítást igényelne.
Java Config ban is engedélyezett minden ami kellhet.
Szia.
A jáva elérési útvonala benne van-e a path környezeti változóban ?
Próbáld meg belerakni :
Sajátgép Jobb egér tulajdonságok -> Speciális rendszerbeállitások -> Környezeti változók gomb -> A Rendszerváltozók között megkeresed a Path nevezetűt (alsó rész) -> Szerkesztés gomb -> A sor végére egy pontosvesszővel beirod a java elérési utvonalát (...;c:\Program Files\Java\jre1.8.0_40\bin\)
Sok sikert.
Üdv.
Háát, nem megy. Beírtam...telepíteném ..és ismét Unable to lanch the app.....bla bla.
De mégis miért?
Chrome alatt nem is hagyja felrakni.
FFox is 64 bites...
Ezt próbáld, a nav oldalára fellinkelt jáva tényleg nem müxik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!