Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy lehet kikapcsolni a...

Hogy lehet kikapcsolni a buborékot?

Figyelt kérdés
Windows7 van a gépemen, több hálózati meghajtóm is van! Bootolás után kiírja lentre hogy "Nem sikerült minden hálózati meghajtót csatlakoztatni" Ezzel nem is lenne semmi baj mert tudom h nem tudja csatlakoztatni, de ezt a kiírást nem tudom kikapcsolni, hogy ne mutassa a buborékot! És ha a beállitásokra kattintok, ott van az összes program aminek az értesitéseit kiírja, de ez nincs ott! Hol kehet kikapcsolni?
2010. ápr. 25. 11:26
 1/2 anonim ***** válasza:

Húúú haver.Hát... A Windows XP-nél úgy van hogy:

Start>futtatás>services.msc>ok

És itt ebben a listában van egy olyan hogy Hibajelentési szolgáltatás. Ha ezt kikapcsolod akkor megszűnik DE NEM TUDOM HOGY WINDOWS 7-nél is így van-e. Nem ismerem annyira a Windows 7-et. De ha van valami ilyesmi ott akkor....megpróbálhatod.

Remélem segítettem.

2010. ápr. 25. 11:58
 2/2 anonim ***** válasza:

regedit

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\

CurrentVersion\Explorer\Advanced]

Value: EnableBalloonTips

Type: REG_DWORD

Data: 0

2010. ápr. 25. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!