Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan egy tudnék PDF fájlból...

Hogyan egy tudnék PDF fájlból oldalakat kimenteni képformátumba?

Figyelt kérdés
Alaphelyzetben gondolom nem olyan ördöngös a dolog egy Acrobat Reader-rel megoldahtó lenne. Igen ám, de amikor én megnyitom az adott PDF fájlomat, akkor az Acrobat Reader DC a bal felső sarokban a PDF fájl neve mellé zárójelben kiírja, hogy (VÉDETT) a fájl. Így nem igazán tudok belőle oldalakat kimenteni a "Pillanatkép" funkcióval. Valaki esetleg tudna nekem ebben segíteni, hogy hogyan tudnám mégis megoldani ezt a dolgot?

#mentés #pdf #pillanatfelvétel #Acrobat Reader DC #képkimentés
2016. okt. 7. 13:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Nyilván nem véletlenül van odaírva, hogy védet t;-)
2016. okt. 7. 13:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Próbáld meg a "Print Screen" gombot megnyomni, majd az így tárolt képernyőképet a paint-ba beilleszteni.
2016. okt. 7. 13:14
 3/6 DjImipapa ***** válasza:
42%
Ezt nem tudni....vétek. De akár az irfanview programmal is lehet , beállítás után, egy gombnyomás, egy kép, és nem kell semmitse paintolni egyesével....!
2016. okt. 7. 13:27
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

DjImipapa tanácsa bizonyult a legcélszerűbbnek, így tényleg, pikkpakk megoldható a dolog!

Kettes válaszadó! Én is gondoltam erre amit te mondtál, de ez az eljárás egy kicsit időigényesebb lett volna.

Mivel ugyebár 1 PDF oldalnak kb. csak a 3/4-e fér ki a monitoromra és ha azt ki PrtCs-eltem volna akkor a fennmaradt 1/4-et külön ki kellett volna még PrtCs-elni, és ezt össze kellett volna illesztenem az előző képpel, hogy megkaphassam a teljes oldal képet.

2016. okt. 7. 13:52
 5/6 fersk ***** válasza:
Tudod, az oldal mérete a Readerben módosítható ám! :D
2016. okt. 7. 15:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Most már ezt is tudom ;) Bevallom, nem igen szoktam Acrobat Reader-t használni, ezért elég hiányosak az ismereteim róla.
2016. okt. 7. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!