8 -10 gb Hd, . Ts formátumban felvett file okat szeretnék tömöríteni a legjobb formátumban, hogy még 120 cm es tv-n élvezhető legyen. Melyik a legjobb minőségű formátum? Melyiket válasszam?
akkor ezek szerint a videopad nem alkalmas erre a célra?
Supported Output Formats:
Burn to Disc - DVD, CD, Blu-ray or HD-DVD
Export Video File - avi, wmv, mpg, 3gp, mp4, mov, YouTube, iPod, PSP, Mobile Phone
h.264-et minden tud... A VEGAS Movie Studio 13 Suite adatlapján az AVC-t keresd, az a h.264 egy másik megnevezése: H.264 vagy MPEG-4 Part 10 vagy Advanced Video Coding vagy MPEG-4 AVC
Sőt, ez van a Powerdirector 15 weblapján: Enjoy the latest and greatest formats and codecs like 4K UltraHD, AVCHD 3D/Progressive, XAVC-S and H.265. Azaz már h.265 kimenete is van.
ok, köszönöm, ez nagy segítség nekem, így már értem, a sony vegas movie studio 13 is, és a PowerDirector 15 Ultimate is 30ezer alatt vannak. így nekem felesleges lenne 600 usd ert
Vegas pro venni, még egyszer köszönöm mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!