Licenc lejár, aktiválni kell a Windowst (? )
Amikor ma bekacsoltam a gépet, kiírta, hogy a licenc lefog járni aktiválni kell a windowst.
Kissé pánikba estem amikor megláttam, de azóta utána néztem és van valami, amit nem értek. Én most megnéztem egy videót hogy hogyan is kéne aktiválni, és a videó végén a srác megmutatta hogy hol tudjuk megnézni a gép állapotát, ahol jelzi az aktiválást.
Nekem ott az van kiírva, hogy a Windows aktiválva van. Pedig még nem csináltam semmit.
Akkor ez most azért van, mert a licenc nemsokára lejár, addig még jó, vagy inkább aktiváljam most, nem vesztek vele semmit?
10-es Windows, ez lemaradt, bocsi.
Azóta amúgy megnéztem hogy hogyan tudnám aktiválni, és a segítő videók szerint egy zippyshare oldallal lehetne, de nekem meg se nyitja ezt az oldalt..
Szóval fogalmam sincs ilyenkor mi a teendő.
Nem végleges hanem időszakos a jelenlegi licenszed. Venned kell egy új licenszet amivel aktiválni tudod.
Amit olvastál hogy zippyshare, nos ez egy fájlmegosztó. Valószínüleg aktivátort ajánlott a videó, annyit viszont jó ha tudsz, hogy ha így aktiválod akkor nem eredeti, hanem tört verziós rendszered lesz.
Amennyiben ebbe beleegyezel írj privátot és küldök neked normális aktivátort, mert sajnos neten sok helyen vírusos, kémprogramokkal kiegészített változatok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!