10ezer forintért Windows 10?
Figyelt kérdés
Sziasztok,Windowsot szeretnék venni de nemtudom melyiket vegyem
10-es Windows kellene ,
néztem internetes üzletekben, de az ára nekem már tul magas,a Windows 7 ára viszont nemvészes
Nézegettem bazárban a Windows 10-et (SK-ban lakom,Szlovakia legnagyobb internetes bazárában néztem)és ott szinte mindenki 10 000Ft-ert árulja /atszamitva eurobol/.
Ti vásárolnátok bazarban Windowsot?
2016. okt. 3. 11:47
2/9 anonim válasza:
Volt olyan cég, ahol telepítéssel együtt 30 ezret kértek, de olyan is, ahol 8500 ft-ba került, telepítve és aktiválva, valódi Windows 10. A 10 ezer nem is olyan sok.
3/9 anonim válasza:
le kell tölteni és akkor ingyen van
4/9 anonim válasza:
én nem vennék semmi pénzért de még pc-s üzletből se inkább megveszem a Microsoft oldaláról a hivatalos kiadást.. Szerencsére nekem ingyen volt mert eredeti win7-em volt
5/9 A kérdező kommentje:
értem,egyenlöre még gondolkodom,milyen gyorsan megy le a w10 ára?
2016. okt. 3. 13:24
6/9 A kérdező kommentje:
ha már lemenne olyan 21ezer alá meg is venném
2016. okt. 3. 13:26
7/9 anonim válasza:
> milyen gyorsan megy le a w10 ára?
Nem fog egyhamar szignifikánsan csökkenni. Vedd meg, amikor összegyűlik annyi pénzed.
8/9 anonim válasza:
9/9 A kérdező kommentje:
Utolsó ezer köszönet, mar megrendeltem a W7-et es utana lefrissitem
2016. okt. 4. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!