Melyik játék képviseli a mostani grafikai csúcsot?
Attól mert drágák ezek a VGA-k amiket linkeltél,nem a legjobbak, munkaállomásokba tervezték őket nem játékokra....
Ellentétben a Radeon 5870-el ill. az 5970-el, na ezek már játékra vannak kitalálva.
21:00
Nem tudom mi alapján választottad ki őket. Egy az, hogy nem játékra vannak kitalálva, másrészt közel sem a legdrágábbak. 300K felett is simán vannak karik. Egyik előző válaszoló írt 2 karit, azokkal teljesen egyet értek, bár szerintem egy ATI 4850 elég lesz neki, hogy 30-40 fps-el tolhasd rajta, persze ebben nincs dx11, de a célnak szerintem megfelel enyi pénzért.
Super Mario Bros, eszméletlen a grafikája :D
de am a Metro 2033-nak a legjobb sztem, de hamarosan kijön a Crysis 2, ami már sokkal szebb, mint a Crysis
Jön még a Deus Ex : Human Revolution is, a trailer alapján sztem még annak is jó lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!