Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért kötelez most már az...

Miért kötelez most már az MTVA is, hogy töltsem le a Silverlight-t?

Figyelt kérdés
Nem értem,miért erőltetik ezt. Régebben letöltöttem,és teljesen átrendezte a gépemet,ráadásul ugyanúgy nem tudtam nézni az RTL videóit.Most meg az MTV is kezdi.Nincs tv-m,nagyon ritkán megnézek valamit célirányosan,de akkor most már azt sem.

2016. okt. 2. 17:19
 1/4 anonim ***** válasza:

A silverlight fejlesztését már nagyon-nagyon régen abbahagyták, 2013 után már csak bugfixek jöttek, szóval az az "is" egy kicsit erős nekem, azok az oldalak amiket normálisan karbantartanak vagy sosem használtak silverlightot, vagy már régóta nem használnak.

Soha nem rendezte át a gépedet, felteszem az történt, hogy mint a legtöbb felhasználó, te is csak kattintgatsz a next next next re, aztán csodálkozol hogy felrak magának mindenféle szart.

De hogy a konkrét kérdésedre is válaszoljak, nem kötelez téged a világon semmire, ha te szeretnél hozzáférni az ingyenes tartalomhoz, akkor le kell töltened egy ingyenes keretrendszert amit az oldal használ. Ennyi történik. Emiatt hőbörögni kb olyan egyébként, mintha átmennék hozzád, és amiatt pampognék hogy miért nem a csapon tartod a fogkrémet, hiszen nekem úgy sokkal egyszerűbb lenne hozzáférni, miért kényszerítesz rá hogy kihúzzam a fiókot.

2016. okt. 2. 18:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne nézz ilyen szarokat és megoldódik a problémád.
2016. okt. 2. 19:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Konkrétan MA szembesültem vele,hogy kötelez,ha nézni szeretném.Ha pampogni akarok,akkor fogok is,mert eddig jól működött az egész Silverlight nélkül is,és nem értem miért kellett változtatni. Nem ingyenes,mert a net is pénzbe kerül. Ha rossz kedved van,vagy nem jó szívvel válaszolsz,akkor hagyd a fenébe,inkább ne válaszolj,mert ez így segítség is,meg nem is.Szállj le a magas lóról,nem vagy sem több,sem különb senkinél attól,hogy válaszolsz egy kérdésre,pláne nem így!
2016. okt. 2. 19:25
 4/4 A kérdező kommentje:
2-es.Remek válasz.Nem véletlenül nincs TV-m,de néha van,ami érdekel.Most is ez van.
2016. okt. 2. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!