Torrentről lehet le szedni olyan programcsaládot ami naggyából minden igényt ki elégít a gépen? TEhát amik ha fent vannak a gépen utána már nem igen akarsz külön külön semmit le szedni hozzá. Külön álló programok pl bs player, fotoshop word nero stb
Figyelt kérdés
2016. okt. 1. 21:44
11/13 A kérdező kommentje:
Rákerestem.
Mikor rá mek a Get this torrent az jön be hogy cím nem elérhető.
Eztseme ngedi hogy be tegyem.
magnet:?xt=urn:btih:7034adb8b02fd333e3b7cb64c01ffc210aacb8af&dn=34-programs
2016. okt. 2. 00:27
12/13 Gábor_79 válasza:
Persze, hogy nem, mert nincs egyetlen megosztó sem aki teljességében birtokolná az anyagot. A kulcsszó ott a "példának okáért" volt. Az utolsó idézeted benyomtam a böngésző üres lapjára és nekem elindult a program és a fájlokat is kereste, de nem vártam végig.
13/13 Alex Fly válasza:
Ha nem ragaszkodsz a torrenthez, akkor hasonló szoftvercsomag a Total Commander Ultima Prime (TCUP). Meglepő módon a tcup.eu oldalról szedheted le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!