Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows7 tálca témáját,...

Bikemano kérdése:

Windows7 tálca témáját, hogyan tudom változtatni?

Figyelt kérdés
ujra telepitettem windowsom, de a tálca és az ablakok kerete, olyan mind a windows 98-nak.... A vezérlőpultnál a személyresyabás opcionál, pedig nem lehet át váltani a windows 7 stilusura mert ott nincs olyan, azelött ugyan ez a windows volt és nem volt vele gond.... Mit tegyek?Lehet letölteni hozzávalami pakkot?

#Windows #PC #vindows7
2016. szept. 29. 06:37
 1/5 anonim ***** válasza:
2016. szept. 29. 07:18
 2/5 CspCsj ***** válasza:

Először ellenőrizd, hogy a videokártya programja (driver) telepeítve van.

Start menü > alul keresőmezőbe: Eszközkezelő > feljebb a találatoknál indítod > a megjelenő ablakban alul a Videokártyák kategórián belül ha "Szabványos VGA grafikus adapter" szerepel, akkor nincs telepítve.

[link]

Ha Intel/Geforce/Radeon/egyéb videokártya szerepel, akkor még nézd meg hogy pontosan melyik Windows-verzió van telepítve.

Win+Pause kombinációra kiírja.

1. [link]

2. [link]

2016. szept. 29. 08:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Keresőbe beírod "aero", akkor megjelenik a javítás lehetősége. Ha a vga driver fent van akkor ez segít.
2016. szept. 29. 11:29
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Utolsó kommentelőneked meg kűlön köszönet, a te módszereddel meg is oldottam!!! :D
2016. szept. 29. 16:24
 5/5 anonim ***** válasza:

futtatásba: services.msc

ellenőrizd, hogy a Témák szolgáltatás fut-e

ha nem, akkor jobb klikk indítás

tedd át automatikusra az indítás típusát is

2016. szept. 29. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!